HeadingWilt u graag teruggebeld worden? Vul dan onderstaand formulier in.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
BEL: +31 (0)85 0210 876

100% Duurzaam

100% Duurzaam bestaat dat? Op deze vraag antwoorden wij heel eerlijk nee, maar wij proberen er wel naar te streven. Ons assortiment bestaat dan ook uit alleen maar gecertificeerde producten en producten voorzien van labels zoals Fair Trade.

Over onsAfspraak maken

Duurzaamheid zit in veel dingen. Dit kan zitten in de interne en externe bedrijfsvoering waar we al veel aan doen. Verder zijn we trots op ons duurzame assortiment aan bedrijfskleding, eindejaarsgeschenken en relatiegeschenken. Ecologisch, biologisch, MVO, fair trade, gerecycled en recyclebaar. Maar ook revolutionaire nieuwe materialen als alternatief voor het huidige materiaal. Een selectie die we met veel enthousiasme & betrokkenheid maken en dagelijks uitbreiden. Stuk voor stuk producten met een dieper verhaal. Een uitgebreid assortiment aan duurzame artikelen is niet alleen te vinden in onze showroom, maar ook in onze webshop.

Wij zijn voortdurend bezig om onze duurzame missie verder vorm te geven. Hiervoor gaan wij soms net een stapje verder en besluiten wij om partnerships aan te gaan met leveranciers of andere externe partijen. Simpelweg kunnen wij niet alles alleen. Zo werken wij met partners die in staat zijn om nieuwe bedrijfskleding te maken van uw oude kleding. Deze partnerships sluiten wij alleen met partners die ook een uitgesproken duurzaamheidsambitie hebben. In hun aanpak en/of in hun producten of diensten. Producten of diensten met een dieper verhaal.

Interesse in een partnership met ons? Neem dan contact met ons op.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij staan voor u klaar. Bel, mail of kom langs in onze showroom om uw uitdagingen met ons te bespreken.

Neem contact op
wij helpen u graag

Wij helpen u graag

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Arsenaal 9, 3905NN Veenendaal
Telefoonnummer: +31 (0)85 0210 876
Wij zijn trots op onze klanten, waaronder: