HeadingWilt u graag teruggebeld worden? Vul dan onderstaand formulier in.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
BEL: +31 (0)85 0210 876

Bedrijfskleding die bij u past

Complementair Workwear levert bedrijfskleding die bij u past. Hierdoor maken wij van kleding een unieke beleving.

Ga naar work-wear.nlOnze showroom
Borduren en bedrukken

U kunt ook bij ons terecht voor het borduren of bedrukken van een logo op uw kleding, helmen of caps.

Wassen

We halen uw textiel bij u op of u levert het in bij één van onze vele servicepunten, de keus is aan u. Wij reinigen op een technisch hoogstaande, ecologisch verantwoorde manier.

Kleding Management Systeem

Voor een efficiënte verwerking van bestellingen kunt u kosteloos gebruik maken van ons online Kleding Management Systeem.

Het magazijn

In het magazijn verwerken onze medewerkers alle bestellingen en zorgen zij er voor dat de juiste producten op een snelle en correcte manier naar u worden verzonden.

het beste voor uw mensen

Het beste voor uw mensen

Complementair Workwear is een specialist op het gebied van bedrijfskleding, werkschoenen en PBM's. Door de jarenlange ervaring binnen de markt van beroepskleding zijn wij op de hoogte van alle (veiligheids)eisen voor kleding van diverse beroepsgroepen.

Meer informatie op work-wear.nl

Voor elke sector het juiste product

Automotive

Het is steeds belangrijker om een professionele indruk te maken op uw klant, zowel in de showroom als in de werkplaats. Complementair helpt graag om ervoor te zorgen dat uw personeel in nette, schone en veilige kleding rondloopt.

Lees meer
Bouw & installatie

Voor bedrijfskleding in Veenendaal, Ede en omgeving, kunt u terecht bij Complementair Workwear. Van warme werkjassen tot comfortabele kwaliteitsoveralls, stevige werkschoenen en verschillende persoonlijke beschermingsmiddelen.

Lees meer
Industrie

Of uw medewerkers bouwen of in een magazijn of productielocatie staan, hun bedrijfskleding moet veilig, beschermend en duurzaam zijn. Alleen dan kunnen ze optimaal beschermd en met minimale risico’s hun werk doen.

Lees meer
Logistiek

Chauffeurs, magazijnmedewerkers en andere medewerkers in deze sector hebben allemaal hun specifieke taken. Het is belangrijk dat de bedrijfskleding ze hierin ondersteunt en comfortabel en beschermend genoeg is.

Lees meer
Horeca

De keuze voor een bepaald type bedrijfskleding ligt aan het soort horecagelegenheid. Wat wel overeenkomt, is dat de kleding representatief én comfortabel moet zijn.

Lees meer
Weg- en waterbouw

Medewerkers die bouwen aan de infrastructuur, zoals wegen, hebben vaak te maken met extreme weersomstandigheden. Denk hierbij aan extreme kou of extreme warmte.

Lees meer
Groenvoorziening

Mensen die werken in de groenvoorziening – bijvoorbeeld hoveniers of boswachters – hebben hun eigen, speciale werkkleding. Deze biedt extra bescherming in de vorm van kniestukken.

Lees meer
Offshore

Offshore werken betekent werken onder extreme omstandigheden. Optimaal beschermende kleding en PBM die voldoen aan normeringen zijn dan ook essentieel.

Lees meer
kleding management systeem

Het Kleding Management Systeem (KMS)

Met ons digitale KMS wordt het bestellen, beheren en beheersen van uw bedrijfskleding teruggebracht tot enkele muisklikken. Het werk wordt kinderlijk eenvoudig, zowel voor u als voor uw mensen.

Wat het KMS voor u kan betekenen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij staan voor u klaar. Bel, mail of kom langs in onze showroom om uw uitdagingen met ons te bespreken.

Neem contact op
wij helpen u graag

Wij helpen u graag

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Arsenaal 9, 3905NN Veenendaal
Telefoonnummer: +31 (0)85 0210 876
Wij zijn trots op onze klanten, waaronder: