HeadingWilt u graag teruggebeld worden? Vul dan onderstaand formulier in.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bedrijfskleding die bij u past

Bent u opzoek naar passende bedrijfskleding voor uw medewerkers? Dan kan Complementair Workwear veel voor u betekenen. Wij leveren bedrijfskleding die bij u past.

Direct offerte aanvragenOnze diensten
Borduren en bedrukken

Wilt u graag uw bedrijfskleding laten borduren of bedrukken? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij bedrukken of borduren uw logo op al uw kleding, helmen of caps.

Wassen

We halen uw textiel bij u op of u levert het in bij één van onze servicepunten, de keus is aan u. Wij reinigen op een technisch hoogstaande, ecologisch verantwoorde manier.

Super simpel uw bedrijfskleding bestellen

Voor een efficiënte verwerking van bestellingen kunt u kosteloos gebruik maken van ons online Kleding Management Systeem.

Snel uit voorraad leverbaar

In het magazijn verwerken onze medewerkers alle bestellingen en zorgen zij er voor dat de juiste producten op een snelle en correcte manier naar u worden verzonden.

het beste voor uw mensen

Bedrijfskleding, werkschoenen en PBM's

Complementair Workwear is een specialist op het gebied van bedrijfskleding, werkschoenen en PBM's. Door de jarenlange ervaring binnen de markt van beroepskleding zijn wij op de hoogte van alle (veiligheids)eisen voor kleding van diverse beroepsgroepen.

Bekijk ons gehele assortiment

Voor ieder bedrijf het juiste product

Bedrijfskleding voor autobedrijven

Het is steeds belangrijker om een professionele indruk te maken op uw klant, zowel in de showroom als in de werkplaats. Complementair helpt graag om ervoor te zorgen dat uw personeel in nette, schone en veilige kleding rondloopt.

Alles voor autobedrijven
Bedrijfskleding voor bouwbedrijven

Voor bedrijfskleding in Veenendaal, Ede en omgeving, kunt u terecht bij Complementair Workwear. Van warme werkjassen tot comfortabele kwaliteitsoveralls, stevige werkschoenen en verschillende persoonlijke beschermingsmiddelen.

Alles voor bouwbedrijven
Bedrijfskleding voor de industrie

Of uw medewerkers bouwen of in een magazijn of productielocatie staan, hun bedrijfskleding moet veilig, beschermend en duurzaam zijn. Alleen dan kunnen ze optimaal beschermd en met minimale risico’s hun werk doen.

Alles voor de industrie
Bedrijfskleding voor de logisitek

Chauffeurs, magazijnmedewerkers en andere medewerkers in deze sector hebben allemaal hun specifieke taken. Het is belangrijk dat de bedrijfskleding ze hierin ondersteunt en comfortabel en beschermend genoeg is.

Alles voor de logistiek
Bedrijfskleding voor de horeca

De keuze voor een bepaald type bedrijfskleding ligt aan het soort horecagelegenheid. Wat wel overeenkomt, is dat de kleding representatief én comfortabel moet zijn.

Alles voor de horeca
Bedrijfskleding voor de wegenbouw

Medewerkers die bouwen aan de infrastructuur, zoals wegen, hebben vaak te maken met extreme weersomstandigheden. Denk hierbij aan extreme kou of extreme warmte.

Alles voor de wegenbouw
Bedrijfskleding voor hoveniers

Mensen die werken in de groenvoorziening – bijvoorbeeld hoveniers of boswachters – hebben hun eigen, speciale werkkleding. Deze biedt extra bescherming in de vorm van kniestukken.

Alles voor hoveniers
Offshore bedrijfskleding

Offshore werken betekent werken onder extreme omstandigheden. Optimaal beschermende kleding en PBM die voldoen aan normeringen zijn dan ook essentieel.

Alles voor offshore bedrijven
kleding management systeem
Inlogscherm van Kleding Management Systeem.

Super simpel online uw bedrijfskleding bestellen

Met ons online Kleding Management Systeem wordt het bestellen, beheren en beheersen van uw bedrijfskleding teruggebracht tot enkele muisklikken. Het werk wordt kinderlijk eenvoudig, zowel voor u als voor uw mensen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij staan voor u klaar. Bel, mail of kom langs in onze showroom om uw uitdagingen met ons te bespreken.

Plan een afspraak in
offerte aanvragen

Direct offerte aanvragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Arsenaal 9, 3905NN Veenendaal
Telefoonnummer: +31 (0)85 0210 876
Wij zijn trots op onze klanten, waaronder:
AFSPRAAK MAKEN