het laatste nieuws
Relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken? Kies voor bamboe of kurk!

Milieuvriendelijke producten zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Misschien wel de meest bekende ‘grondstof’ voor deze producten is Bamboe. Het zijn dus niet alleen de panda’s die gecharmeerd zijn van dit product. Maar wat maakt Bamboe dan zo duurzaam en aantrekkelijk?

Lees meer
Overig

Wereld Kanker Dag: het persoonlijke verhaal van Marriëtte

Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij kanker, een ziekte waarmee 1 op de 3 Nederlanders op enig moment zelf wordt geconfronteerd . Dit jaar is er bijzondere aandacht voor kanker in coronatijd. Juist nu is het belangrijk dat we oog blijven houden voor de impact van kanker te meer daar de behandeling van deze ziekte ondergesneeuwd dreigt te raken door de continue aandacht voor Covid.

Lees meer
Relatiegeschenken

Waarom kiezen voor relatiegeschenken die zijn gemaakt in de Europese Unie?

Wij kiezen steeds meer voor duurzaam. Dit is niet alleen zichtbaar in ons dagelijks leven, maar ook in het bedrijfsleven. Wij streven naar duurzame oplossing. Dus ook naar duurzame geschenken. Alleen hoe duurzaam is een geschenk en hoe kunnen wij dit meten? Dat doen wij door te kijken naar de ecologische voetafdruk. Wat dit precies inhoudt leggen wij graag aan je uit in dit blogartikel.

Lees meer
Overig

Hitte op de werkplek? 10 tips tegen de warmte

Inmiddels lopen de temperaturen buiten snel op. Volgende week worden alweer temperaturen verwacht van 28 graden. Nu was het afgelopen jaren al een steeds grotere uitdaging om het hoofd koel te houden op de werkplek. Om dit probleem op te lossen hebben veel kantoren een airco laten plaatsen, zoals wij.

Lees meer
Relatiegeschenken

Jouw bedrijf coronaklaar!

Sta jij ook te popelen om je collega’s en klanten weer te zien? Wij ook, maar dan moet het wel veilig. In dit blog laten wij je zien hoe je effectief en voordelig jouw organisatie klaar kan maken voor de nieuwe anderhalvemetermaatschappij.

Lees meer
Overig

Complementair doet mee aan de #Berenjacht

Je hebt het wellicht al eens voorbij zien komen: een knuffelbeer voor het raam. Het is een initiatief dat is overgewaaid uit landen als Australië, Groot-Brittannië en Amerika.

Lees meer
Overig

Onze dienstverlening gaat door

Een veilige werkomgeving voor onze medewerkers, klanten en partners staat bij Complementair voorop.

Lees meer
Relatiegeschenken

Zo houd je contact met de thuiswerker

Sinds vorige week moeten veel mensen thuiswerken. Wij geven je 3 tips om de betrokkenheid bij jou medewerkers te behouden.

Lees meer
Relatiegeschenken

Zelf promotionele producten importeren? Ken de gevaren.

Het is vast niet de eerste keer dat u leest dat er veel onveilige producten worden verkocht door webshops die gevestigd zijn buiten de Europese Unie.

Lees meer
Evenementen

Magazijnuitverkoop

Aanstaande vrijdag (31-01-2020) en zaterdag (1-01-2020) is het weer zover, dan zal de jaarlijkse magazijnuitverkoop plaatsvinden. De uitverkoop zal plaatsvinden van 11.00 tot 17.00 op het Arsenaal 9 in Veenendaal. De uitverkoop bestaat uit veelal non-food artikelen die afgelopen jaar in de eindejaarsgeschenken zijn opgenomen. U kunt uw auto bij ons op het terrein gratis parkeren.

Lees meer
Overig

Complementair behaalt PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat

Onlangs hebben wij het PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO).

Lees meer
Kerst

Wetenschappers onthullen: Mensen die vroeg kerstversieringen ophangen, zijn gelukkiger en leven langer

Misschien is het tijd om deze gewoonte te veranderen en te overwegen ze in november op te zetten. Het blijkt dat mensen die kerstversieringen vroeg ophangen gelukkiger, gezonder en vriendelijker zijn. Een studie gepubliceerd door het Journal of Environmental Psychology ontdekte dat kerstversieringen je mentale en sociale welzijn kunnen beïnvloeden. Steve McKeown, psychoanalyticus en eigenaar van de McKeown Clinic, zei dat veel mensen deze feestelijke decoraties associëren met hun jeugd, volgens UNILAD.

Lees meer
Overig

Onze kantoorhond ‘Rose’

De eerste gedachten bij een kantoorhond is bij iedereen verschillend. Maar de gedachten over een kantoorhond bij ons Complementair is 100% positief. Onze hond heet Rose en zij is de meest luie maar ook gezelligste hond die je kan bedenken. Ze is de beste kantoor medewerker nooit ziek of te laat en ze zorgt ook nog voor een positieve werksfeer.

Lees meer
Kerst

Nog 238 dagen tot kerst...

De zomer moet nog komen, kerst is pas over 238 dagen, maar wij zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen. Na verschillende beurzen in binnen- en buitenland hebben wij weer een origineel assortiment voor u samengesteld.

Lees meer
Overig

Wij zijn trots op Marijke!

Onze sociale partner Zideris bestaat 10 jaar. Dit wordt onder andere gevierd met een speciaal jubileum magazine. Wij waren erg trots toen wij onze Marijke prominent op de cover van dit feestelijke magazine zagen.

Lees meer
In de media

Kerstpakketten inpakken als dagbesteding: "Iedereen heeft zijn eigen talent"

VEENENDAAL - Aan de ene kant pizzamix en koekjes, even verderop chocolaatjes en flessen wijn. Allemaal worden ze in een van de vele dozen gestopt, om uiteindelijk naar de klant gebracht te worden. Sinterklaas is pas een dag weg, maar het is nu alweer grote drukte voor de leveranciers van kerstpakketten.

Lees meer
In de media

Kerstpakketten mogen weer wat kosten: leveranciers kunnen de vraag nauwelijks bolwerken

Het gaat goed met de bedrijven in de regio, werkgevers geven meer geld uit dan andere jaren. Bij de kerstpakkettenleveranciers in de regio is het daardoor een gekkenhuis. Met man en macht wordt gewerkt om alles op tijd te leveren.

Lees meer
In de media

Kerststress bij de pakkettenleveranciers

Het is een gekkenhuis bij de kerstpakkettenleveranciers in de regio. Met man en macht wordt gewerkt om alles op tijd te leveren. Het gaat goed met de bedrijven in de regio, werkgevers geven meer geld uit dan andere jaren.

Lees meer
In de media

De veelzijdigheid van Complementair Premiums & Gifts

VEENENDAAL – Wie op zoek is naar kerst- en relatiegeschenken die ook nog eens duurzaam zijn, kan niet meer om Complementair Premium & Gifts heen.

Lees meer
In de media

Bedrijfskleding & Kerstpakketten

Complementair premiums & gifts heeft een enorme collectie van zo'n 50.000 producten waarmee u uw bedrijfsnaam meer bekendheid kan geven. Van een usb-sleutelhanger tot powerbank, mok tot rugtas. Zoals de populaire anti-diefstal Bobby Bag, waarvan Complementair de voorkant volledig naar uw wens kan bedrukken.

Lees meer
Bedrijfskleding

Drie stappen die je warm houden als het koud is

In drie stappen laten we je zien hoe je warm en comfortabel blijft werken op koude dagen. Je warm kleden is de kunst niet, het is de manier waarop je vocht reguleert die een verschil maakt.

Lees meer

Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten

Volg ons