het laatste nieuws
Kerst

Wetenschappers onthullen: Mensen die vroeg kerstversieringen ophangen, zijn gelukkiger en leven langer

Misschien is het tijd om deze gewoonte te veranderen en te overwegen ze in november op te zetten. Het blijkt dat mensen die kerstversieringen vroeg ophangen gelukkiger, gezonder en vriendelijker zijn. Een studie gepubliceerd door het Journal of Environmental Psychology ontdekte dat kerstversieringen je mentale en sociale welzijn kunnen beïnvloeden. Steve McKeown, psychoanalyticus en eigenaar van de McKeown Clinic, zei dat veel mensen deze feestelijke decoraties associëren met hun jeugd, volgens UNILAD.

Lees meer
Overig

Onze kantoorhond ‘Rose’

De eerste gedachten bij een kantoorhond is bij iedereen verschillend. Maar de gedachten over een kantoorhond bij ons Complementair is 100% positief. Onze hond heet Rose en zij is de meest luie maar ook gezelligste hond die je kan bedenken. Ze is de beste kantoor medewerker nooit ziek of te laat en ze zorgt ook nog voor een positieve werksfeer.

Lees meer
Kerst

Nog 238 dagen tot kerst...

De zomer moet nog komen, kerst is pas over 238 dagen, maar wij zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen. Na verschillende beurzen in binnen- en buitenland hebben wij weer een origineel assortiment voor u samengesteld.

Lees meer
Overig

Wij zijn trots op Marijke!

Onze sociale partner Zideris bestaat 10 jaar. Dit wordt onder andere gevierd met een speciaal jubileum magazine. Wij waren erg trots toen wij onze Marijke prominent op de cover van dit feestelijke magazine zagen.

Lees meer
In de media

Kerstpakketten inpakken als dagbesteding: "Iedereen heeft zijn eigen talent"

VEENENDAAL - Aan de ene kant pizzamix en koekjes, even verderop chocolaatjes en flessen wijn. Allemaal worden ze in een van de vele dozen gestopt, om uiteindelijk naar de klant gebracht te worden. Sinterklaas is pas een dag weg, maar het is nu alweer grote drukte voor de leveranciers van kerstpakketten.

Lees meer
In de media

Kerstpakketten mogen weer wat kosten: leveranciers kunnen de vraag nauwelijks bolwerken

Het gaat goed met de bedrijven in de regio, werkgevers geven meer geld uit dan andere jaren. Bij de kerstpakkettenleveranciers in de regio is het daardoor een gekkenhuis. Met man en macht wordt gewerkt om alles op tijd te leveren.

Lees meer
In de media

Kerststress bij de pakkettenleveranciers

Het is een gekkenhuis bij de kerstpakkettenleveranciers in de regio. Met man en macht wordt gewerkt om alles op tijd te leveren. Het gaat goed met de bedrijven in de regio, werkgevers geven meer geld uit dan andere jaren.

Lees meer
In de media

De veelzijdigheid van Complementair Premiums & Gifts

VEENENDAAL – Wie op zoek is naar kerst- en relatiegeschenken die ook nog eens duurzaam zijn, kan niet meer om Complementair Premium & Gifts heen.

Lees meer
In de media

Bedrijfskleding & Kerstpakketten

Complementair premiums & gifts heeft een enorme collectie van zo'n 50.000 producten waarmee u uw bedrijfsnaam meer bekendheid kan geven. Van een usb-sleutelhanger tot powerbank, mok tot rugtas. Zoals de populaire anti-diefstal Bobby Bag, waarvan Complementair de voorkant volledig naar uw wens kan bedrukken.

Lees meer
Bedrijfskleding

Drie stappen die je warm houden als het koud is

In drie stappen laten we je zien hoe je warm en comfortabel blijft werken op koude dagen. Je warm kleden is de kunst niet, het is de manier waarop je vocht reguleert die een verschil maakt.

Lees meer

Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten

Volg ons