VOLG ONS

In de media

het laatste nieuws
In de media

Kerstpakketten inpakken als dagbesteding: "Iedereen heeft zijn eigen talent"

VEENENDAAL - Aan de ene kant pizzamix en koekjes, even verderop chocolaatjes en flessen wijn. Allemaal worden ze in een van de vele dozen gestopt, om uiteindelijk naar de klant gebracht te worden. Sinterklaas is pas een dag weg, maar het is nu alweer grote drukte voor de leveranciers van kerstpakketten.

Lees meer
In de media

Kerstpakketten mogen weer wat kosten: leveranciers kunnen de vraag nauwelijks bolwerken

Het gaat goed met de bedrijven in de regio, werkgevers geven meer geld uit dan andere jaren. Bij de kerstpakkettenleveranciers in de regio is het daardoor een gekkenhuis. Met man en macht wordt gewerkt om alles op tijd te leveren.

Lees meer
In de media

Kerststress bij de pakkettenleveranciers

Het is een gekkenhuis bij de kerstpakkettenleveranciers in de regio. Met man en macht wordt gewerkt om alles op tijd te leveren. Het gaat goed met de bedrijven in de regio, werkgevers geven meer geld uit dan andere jaren.

Lees meer
In de media

De veelzijdigheid van Complementair Premiums & Gifts

VEENENDAAL – Wie op zoek is naar kerst- en relatiegeschenken die ook nog eens duurzaam zijn, kan niet meer om Complementair Premium & Gifts heen.

Lees meer
In de media

Bedrijfskleding & Kerstpakketten

Complementair premiums & gifts heeft een enorme collectie van zo'n 50.000 producten waarmee u uw bedrijfsnaam meer bekendheid kan geven. Van een usb-sleutelhanger tot powerbank, mok tot rugtas. Zoals de populaire anti-diefstal Bobby Bag, waarvan Complementair de voorkant volledig naar uw wens kan bedrukken.

Lees meer

Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten

Volg ons