VOLG ONS

Overig

het laatste nieuws
Overig

Wereld Kanker Dag: het persoonlijke verhaal van Marriëtte

Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij kanker, een ziekte waarmee 1 op de 3 Nederlanders op enig moment zelf wordt geconfronteerd . Dit jaar is er bijzondere aandacht voor kanker in coronatijd. Juist nu is het belangrijk dat we oog blijven houden voor de impact van kanker te meer daar de behandeling van deze ziekte ondergesneeuwd dreigt te raken door de continue aandacht voor Covid.

Lees meer
Overig

Hitte op de werkplek? 10 tips tegen de warmte

Inmiddels lopen de temperaturen buiten snel op. Volgende week worden alweer temperaturen verwacht van 28 graden. Nu was het afgelopen jaren al een steeds grotere uitdaging om het hoofd koel te houden op de werkplek. Om dit probleem op te lossen hebben veel kantoren een airco laten plaatsen, zoals wij.

Lees meer
Overig

Complementair doet mee aan de #Berenjacht

Je hebt het wellicht al eens voorbij zien komen: een knuffelbeer voor het raam. Het is een initiatief dat is overgewaaid uit landen als Australië, Groot-Brittannië en Amerika.

Lees meer
Overig

Onze dienstverlening gaat door

Een veilige werkomgeving voor onze medewerkers, klanten en partners staat bij Complementair voorop.

Lees meer
Overig

Complementair behaalt PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat

Onlangs hebben wij het PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO).

Lees meer
Overig

Onze kantoorhond ‘Rose’

De eerste gedachten bij een kantoorhond is bij iedereen verschillend. Maar de gedachten over een kantoorhond bij ons Complementair is 100% positief. Onze hond heet Rose en zij is de meest luie maar ook gezelligste hond die je kan bedenken. Ze is de beste kantoor medewerker nooit ziek of te laat en ze zorgt ook nog voor een positieve werksfeer.

Lees meer
Overig

Wij zijn trots op Marijke!

Onze sociale partner Zideris bestaat 10 jaar. Dit wordt onder andere gevierd met een speciaal jubileum magazine. Wij waren erg trots toen wij onze Marijke prominent op de cover van dit feestelijke magazine zagen.

Lees meer

Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten

Volg ons