VOLG ONS

Relatiegeschenken

het laatste nieuws
Relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken? Kies voor bamboe of kurk!

Milieuvriendelijke producten zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Misschien wel de meest bekende ‘grondstof’ voor deze producten is Bamboe. Het zijn dus niet alleen de panda’s die gecharmeerd zijn van dit product. Maar wat maakt Bamboe dan zo duurzaam en aantrekkelijk?

Lees meer
Relatiegeschenken

Waarom kiezen voor relatiegeschenken die zijn gemaakt in de Europese Unie?

Wij kiezen steeds meer voor duurzaam. Dit is niet alleen zichtbaar in ons dagelijks leven, maar ook in het bedrijfsleven. Wij streven naar duurzame oplossing. Dus ook naar duurzame geschenken. Alleen hoe duurzaam is een geschenk en hoe kunnen wij dit meten? Dat doen wij door te kijken naar de ecologische voetafdruk. Wat dit precies inhoudt leggen wij graag aan je uit in dit blogartikel.

Lees meer
Relatiegeschenken

Jouw bedrijf coronaklaar!

Sta jij ook te popelen om je collega’s en klanten weer te zien? Wij ook, maar dan moet het wel veilig. In dit blog laten wij je zien hoe je effectief en voordelig jouw organisatie klaar kan maken voor de nieuwe anderhalvemetermaatschappij.

Lees meer
Relatiegeschenken

Zo houd je contact met de thuiswerker

Sinds vorige week moeten veel mensen thuiswerken. Wij geven je 3 tips om de betrokkenheid bij jou medewerkers te behouden.

Lees meer
Relatiegeschenken

Zelf promotionele producten importeren? Ken de gevaren.

Het is vast niet de eerste keer dat u leest dat er veel onveilige producten worden verkocht door webshops die gevestigd zijn buiten de Europese Unie.

Lees meer

Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten

Volg ons