Je hebt het wellicht al eens voorbij zien komen: een knuffelbeer voor het raam. Het is een initiatief dat is overgewaaid uit landen als Australië, Groot-Brittannië en Amerika.

Nu met de huidige corona maatregelen ouders lang binnen zitten met hun kinderen biedt de #Berenjacht een welkome afleiding in de buitenlucht. Inmiddels hebben al ruim 20.000 adressen in Nederland een beer voor het raam staan. De adressen worden bijgehouden op een kaart, zodat deelnemers een idee hebben waar ze kunnen zoeken: https://berenjachtkaart.nl/.

Wat doet Complementair?

Complementair heeft sinds vorige week 2 beren in de vensterbank staan bij de voordeur. Zo nemen wij als bedrijf actief deel aan de #Berenjacht. Daarnaast zullen wij beren weggeven. Laat ons weten wie een beer verdient in deze tijd en wij zullen voor diegene een beertje in het raam zetten. Dit beertje kan op afspraak worden opgehaald.

Hoe kan je meedoen?

Laat ons per mail weten via office@complementair.net wie een beertje verdient en waarom. Dit beertje kan op afspraak worden opgehaald. Daarnaast dagen wij andere bedrijven uit om ook een beer voor het raam te zetten.

Vragen?

Heb je een vraag over onze actie? Neem dan contact met ons op via 085 0210 876 of per mail. Wij zijn ‘gewoon’ bereikbaar van 8.30 tot 17.00 via het aangegeven telefoonnummer.