De eerste laag is voor vochtafvoer

De manier waarop je je kleedt is een weerspiegeling van je prestaties, want door de goede kleding te dragen presteer je op je best. Draag laagjes om warm, droog en comfortable te blijven. Kies de ideale eerste laag op je huid voor een droog gevoel en optimale vochtafvoer.

Wat je ook kiest uit onze collecties, je kunt rekenen op een eerste laag met geavanceerde functionaliteit en fantastische pasvorm dankzij een uitzonderlijk design en extreem comfortabel materiaal.

De tweede laag houdt je geïsoleerd

Luchtige materialen zijn zeer geschikt als tweede laag. Onze kleding is ontworpen voor isolatie door een lucht gevulde ruimte rondom je lichaam te vormen waardoor je warm blijft. Kies uit onze geavanceerde collectie fleece, micro fleece, vacht en quilt.

De derde laag beschermt je tegen de elementen

De laatste stap om goed gekleed te gaan is een buitenlaag van een hoge kwaliteit, die een betrouwbare bescherming biedt tegen wind en water. Kies kleding die waterdicht is en ademt, maar wel sterk is en bestand tegen de slijtage van hard werken,zodat je droog, warm en comfortabel blijft in koude, winderige en natte omstandigheden.