Sta jij ook te popelen om je collega’s en klanten weer te zien? Wij ook, maar dan moet het wel veilig. In dit blogartikel laten wij je zien hoe je effectief en voordelig jouw organisatie klaar kan maken voor de nieuwe anderhalvemetermaatschappij.

De werkplek

De plek die het meest gebruikt wordt is het belangrijkste om aan te pakken, de werkplek. Met name in kantoortuinen is hygiëne van groot belang. Denk daarbij aan een vloersticker om de 1,5 m regel te handhaven of een scherm tussen de werkplekken. Ook is het handig de werkplekken te voorzien van papierenzakdoekjes en een kleine tube desinfecterende handgel. Uiteraard kunnen al deze artikelen worden voorzien van een logo of ander artwork.

De koffieautomaat

Een ander veel gebruikte plek in het kantoor is de koffieautomaat natuurlijk. De plek voor een korte rustpauze, een gezellig praatje en je favoriete drank. Toch zullen hier ook de nodige aanpassing moeten worden verricht om de afstand te waarborgen. Onze praktische afstandstape leent zich hier uitstekend voor.

De kantine

Gezellig met z’n allen aan één tafel bijpraten zal voorlopig lastig worden in de kantine. Toch is het belangrijk om te eten. Om de lunch veilig te laten verlopen is het belangrijk om een looproute te bepalen. De juiste afstanden zijn eenvoudig aan te geven met ons afstandstape. Daarnaast hebben wij een handige sticker die jouw collega’s informeren over de juiste route.

Veilig onderweg

Per 1 juni wordt het dragen van niet-medische mondmaskers verplicht in het OV en andere plekken waar het lastig is om 1.5 meter afstand te bewaren. Deze mondmaskers moeten door de mensen zelf worden geregeld. Wij hebben diverse wasbare mondmaskers op voorraad (niet-medisch). Deze mondmaskers kunnen wij snel met bedrukking of blanco leveren. Daarnaast is het ook mogelijk om wegwerp mondmaskers te leveren. De kunnen worden gepersonaliseerd doormiddel van een custom sleeve. Vraag onze verkoopspecialisten naar de mogelijkheden en de actuele voorraad.

Zo hoeven uw collega’s niet online te zoeken naar maskers,welke zij moeten dragen indien zij met de trein naar het werk of klanten moeten, maar krijgen zij betrouwbare maskers vanuit de organisatie.

Bovenstaande hygiënesleutel mag absoluut niet ontbreken. Met deze kleine gadget kunnen onder andere deuren worden geopend zonder hiervoor de klink met de hand aan te raken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan voor deze gadget een vrijblijvende offerte via onze webshop of 085 0210 876.

De lift

De lift is misschien nog wel de meest lastige plek om anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Met de juiste voorzorgsmaatregelen kan de lift alsnog worden gebruikt. Denk daarbij aan vloerstickers waarmee de juiste afstand aangegeven kan worden. Daarnaast kan je in de lift al een instructie ophangen met de maatregelen. Zo zijn niet alleen je collega’s, maar ook relaties geïnformeerd over de regels.

Maatwerk? Ook daar kunnen wij je mee helpen

Staat de oplossing die je zoekt niet in dit blogartikel opgenomen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden via 085 0210 876 of office@complementair.net. Ons team denkt graag met je mee. De mogelijkheden zijn eindeloos. Of het nu gaat om een passende oplossing in bedrijfsauto’s door het gebruik van plastic scheidingen of een hygiëne kit voor terugkerende werknemers. Wij helpen je graag.  

Bekijk al onze protectie artikelen in onze webshop ->