De zomer moet nog komen, kerst is pas over 238 dagen, maar wij zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen. Na verschillende beurzen in binnen- en buitenland hebben wij weer een origineel assortiment voor u samengesteld.

ONZE SHOWROOM

Vanaf juni bent u van harte welkom in onze showroom op het Arsenaal 9 in Veenendaal. Plan een showroombezoek om u te laten inspireren. Misschien vindt u het nog wat te vroeg om aan het kerstpakket van dit jaar te denken, maar hoe eerder u komt, hoe ruimer de keuze is in onze originele producten.

OVER COMPLEMENTAIR

Complementair is in 2013 overgenomen door Marriëte van Wagensveld, de belangrijkste aanleiding voor de overname was de handicap van haar dochter Sharon. Wat als Sharon van school is, dacht Marriette. Komt zij dan te werken bij een sociale werkvoorziening? Zo’n kwetsbaar meisje? Nu de kans zich voordeed twijfelde Marriëtte geen moment en besloot de core business van Complementair breder te trekken dan uitsluitend het aanbieden van eindejaarsgeschenken. Zo werd het aanbod uitgebreid met promo- en bedrijfskleding en relatiegeschenken.

WIJ DOEN MEER

Complementair beschikt over een breed assortiment van eindejaarsgeschenken. Zo leveren wij niet alleen kerstpakketten, maar is het voor ons ook mogelijk om een kerstmarkt te organiseren. Of wat dacht u van een custom made webshop waarin uw werknemers zelf hun eindejaarsgeschenk kunnen uitzoeken? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u in onze showroom.

CONTACT

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!