Een veilige werkomgeving voor onze medewerkers, klanten en partners staat bij Complementair voorop. Om de verspreiding van het coronavirus te beperken, zijn we genoodzaakt om nadere maatregelen te nemen. Zo is onze showroom tot in ieder geval 20 mei gesloten. Daarnaast proberen wij je toch de service te bieden die je van ons gewend bent.

Bereikbaarheid

Wij gaan als bedrijf gewoon door, maar houden ons aan de RIVM richtlijnen. Wij werken in ieder geval tot en met 20 mei 2020 zoveel mogelijk vanuit huis. Iedereen is tussen 08.30 - 17.00 uur gewoon bereikbaar via het gebruikelijke telefoonnummer 085 0210 876 en e-mailadres. Ook is onze dagbesteding naar huis gestuurd. Het is dan ook niet mogelijk tot 20 mei opdrachten door hen te laten uitvoeren.

Productie

De productie van veel artikelen vinden plaats in diverse landen. Er zijn vooralsnog voldoende voorraden binnen Europa bij onze drukkerijen. De mogelijkheid bestaat dat de levertijden op orders worden vertraagd in verband met wachttijden van transporten bij de landgrenzen. Zo hebben diverse Europese landen inmiddels hun landsgrenzen gesloten. Ook zijn de buitengrenzen van het Schengengebied gesloten. Voor vragen over lopende of nieuwe orders, staan we je graag te woord via +31 (0)85 0210 876.

Online bestellen

Het is nog steeds mogelijk online te bestellen via onze nieuwe webshop: https://www.complementair.shop. Ook is het mogelijk op deze manier een offerte aan te vragen. Vragen? Neem dan telefonisch of per mail: office@complementair.net contact met ons op.