HeadingWilt u graag teruggebeld worden? Vul dan onderstaand formulier in.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
BEL: +31 (0)85 0210 876

Super simpel uw eigen promotionele producten bestellen

Wilt u als organisatie uw inkoopbeleid van promotionele producten verder automatiseren om administratief werk in omvang terug te dringen? En bovendien super leuke productsuggesties ontvangen voor al uw bedrijfsactiviteiten? Dan bent u bij Complementair aan het goede adres!

Brochure downloadenGratis demo aanvragen

De voordelen van de brandportal

de voordelen
Ultiem bestelgemak

Een volledig op uw bedrijf afgestemde webapplicatie waarmee u vliegensvlug bestelt en heel eenvoudig met ons kunt communiceren. Wij bieden daarnaast gepersonaliseerde keuzehulp voor het ultieme bestelgemak.

Huisstijlbeheer

Alle artikelen worden op de juiste manier voorzien van het bedrijfslogo, omdat elke proefdruk vooraf zal worden getoetst aan de voorgeschreven huisstijlregels. Hierdoor wordt de correcte uitvoering van het huisstijlbeheer gegarandeerd.

100% grip op uitgaven

Budgetten worden nooit meer overschreden door het toekennen van budgetten en/of gebruik te maken van fiatteringen. Het realtimemonitoren brengt bovendien inzicht en draagt bij tot het maken van nieuwe inkoopbeslissingen.

over de bestelportal

Maak kennis met brandportal

De Complementair portal is een bestelplatform voor promotionele producten. De software legt zich toe op e-procurement, veilige communicatie en het uitbrengen van productvoorstellen voor promotionele events. Dit geeft grip en control voor inkopers, borgt de uitvoering van de huisstijl en geeft ultiem bestelgemak voor bestellers.

Vraag onze brochure aan
MVO GESCHENKEN
OP MAAT GEMAAKT
PERSOONLIJK CONTACT
500M2 SHOWROOM
onze producten

Snel geleverd

Binnen de bestelomgeving kan een kernassortiment worden opgenomen en op voorraad worden gehouden bij een fulfillmentpartner. Daarnaast kan er worden gewerkt met een digitaal productassortiment. Dit voorkomt financieringsrisico’s en kans op verspillingen. Het assortiment blijft hierdoor flexibel. Bovendien kan er altijd snel uit grote Europees beschikbare voorraden worden geleverd.

Voorraadartikelen met 10 dagen levertijd

De artikelen die in uw shop zijn opgenomen zijn speciaal afgestemd op u. Deze artikelen, worden uiterlijk binnen 10 werkdagen geleverd.

Activiteitenkalender

Met u eigen shop van Complementair & Premium ID bedenken wij continu creatieve productvoorstellen voor elke promotionele activiteit.

Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten

Volg ons
mogelijkheden

Onderstaand een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten binnen de op maat gemaakte bestelportal van Complementair.

Kostenplaatsen en budgettoekenning

Elke vestiging kan worden voorzien van meerdere kostenplaatsen met elk een eigen budget.

Bestelregels instellen

Bestellingen direct doorvoeren of eerst laten fiatteren? Leg de bestelwijze eenvoudig vast voor alle gebruikers en vestigingen. Of juist per vestiging en gebruiker.

Invoeren van de activiteitenkalender

Leg uw activiteiten vast en geef aan wat u gaat doen. Bijvoorbeeld: bedrijfsuitje, iets op de beurs, etc. Wij geven u onze producttips.

Integraties inkoopsystemen

Premium ID beschikt over de SAP OCI 4.0 standaard voor het koppelen met inkoopsystemen zoals Esize, Proquro en ProActive.

Bert Masselink

"Al jarenlang is Complementair voor ons een betrouwbare en prettige leverancier. Wij waarderen het creatieve meedenken en met name het nakomen van de afspraken. Daarnaast prijzen wij de wijze waarop Complementair invulling geeft aan sociaal ondernemen!"

// Koninklijke ginkel groep B.V.
Jeroen Schoonderbeek

"Complementair onderscheid zich door de manier waarop zij hun klanten ondersteunen en het persoonlijk contact. Ze zijn proactief, zij focussen zich op de omgeving van hun klanten en geven hierop een passend (kleding)advies. Sinds kort maken wij gebruik van hun online omgeving en hierdoor kunnen wij een(vervolg)order snel en gemakkelijk plaatsen."

// Mascot online B.V.
wij helpen u graag

Wij helpen u graag

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Arsenaal 9, 3905NN Veenendaal
Telefoonnummer: +31 (0)85 0210 876
Wij zijn trots op onze klanten, waaronder: