Vragen? Bel ons:

085-0210876

 

 

 

Custom Made Relatiegeschenken

Custom Made Relatiegeschenken

Heeft u na het bekijken van ons assortiment nog geen relatiegeschenk gevonden dat aan uw wensen voldoet? Of wilt u graag een relatiegeschenk op maat laten maken? Ook dat is mogelijk bij Complementair premiums & gifts! De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om een custom made geschenk. Bepaal zelf de PMS-kleur, afmetingen, bedrukking, ontwerp, etc. Natuurlijk mag het ook gaan om een standaard product in grote oplages zoals pennen of USB-sticks. Uw wensen worden vertaald naar een origineel, gepersonaliseerd product!

Vraag & ontwerp van uw product

Onze specialisten overleggen met u aan welke randvoorwaarden voldaan moet worden. Samen met u wordt het meest geschikte product uitgezocht. Vervolgens worden meerdere digitale ontwerpen van het eindproduct gemaakt, die uiteraard nog aangepast kunnen worden.

 

Uw product & Sample

Na goedkeuring van de drukproef gaan onze inkopers en orderbegeleiders voor u aan de slag! De opdracht wordt doorgestuurd naar de desbetreffende producent. Als lid van de brancheorganisatie “Platform Promotional Products” en MVO Nederland  produceren wij ook buiten Europa- volgens de Europese wet- en regelgeving en volgens de duurzame richtlijnen.

Wij regelen het transport

Wanneer uw custom made product geproduceerd is, wordt de order getransporteerd. De levertijden zijn deels afhankelijk van de manier van transport. Producten uit het Verre Oosten worden namelijk zowel verscheept als ingevlogen.