HeadingWilt u graag teruggebeld worden? Vul dan onderstaand formulier in.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Druktechnieken

Eén van de kernwaarden van Complementair is haar uitgebreide aanbod van verschillende druktechnieken. Hieronder zijn video's weergegeven van onze verschillende printtechnieken die wij graag voor u verzorgen.

Over onsRelatiegeschenken
Druktechnieken

Tampondruk

Bij tampondruk brengt een flexibele, siliconen stempel de inkt over. Deze stempel wordt een ‘tampon’ genoemd. Eerst wordt er een negatief gemaakt van uw afbeelding of logo. Het negatief wordt op een plaat met een lichtgevoelige laag aangebracht. Dit wordt belicht en de plaat wordt vervolgens in een zuurbad gedompeld. Deze plaat wordt een ‘cliché’ genoemd en wordt tijdens het drukproces voorzien van inkt. De tampon pikt de inkt ervan op en drukt dit vervolgens op het artikel. Tampondruk is een bedrukkingstechniek, die vaak gebruikt wordt voor onvlakke artikelen zoals pennen & klokjes.

Zeefdruk

Bij de bedrukkingstechniek zeefdruk wordt een zeefdrukraam voorzien van een lichtgevoelige laag. Op het zeefdrukraam wordt vervolgens uw logo of afbeelding aangebracht en belicht door UV licht. De onbelichte delen worden vervolgens weggespoeld van het gaas, waardoor de inkt zijn doorgang kan vinden. Op de plaats van uw logo of afbeelding gaat de zeef open. Met behulp van een ‘rakel’ (mesvormig gereedschap) wordt de inkt door de zeef aangebracht op het artikel. Zeefdruk wordt vaak toegepast op textiel, tassen en paraplu's.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij staan voor u klaar. Bel, mail of kom langs in onze showroom om uw uitdagingen met ons te bespreken.

Neem contact op
wij helpen u graag

Wij helpen u graag

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Arsenaal 9, 3905NN Veenendaal
Telefoonnummer: +31 (0)85 0210 876
Wij zijn trots op onze klanten, waaronder:
AFSPRAAK MAKEN