Erkend leerbedrijf

‘Erkend leerbedrijf’ is een titel waar wij trots op zijn. Wij helpen graag jongeren met het verbreden van hun kennis door hen een stageplek aan te bieden binnen ons bedrijf. Dit wordt al jarenlang door hen als zeer leerzaam en plezierig ervaren. Het doet ons dan ook goed om te zien dat deze stagiaires enorme stappen maken binnen hun stageperiode.

Beschikbare stageplaatsenDirect solliciteren

Wanneer je bij ons stage komt lopen krijg je één vaste begeleider toegewezen. Deze zal je van het begin tot het einde van de stageperiode niet alleen begeleiden, maar ook coachen waar nodig. Een 1-op-1 begeleiding vinden wij van belang zodat jij je snel op je gemak voelt en durft te praten over de onderwerpen waar je tegen aanloopt. Ook leert jouw begeleider je op deze manier snel en goed kennen zodat hij of zij jouw de begeleiding kan geven die jij nodig hebt.In een snelgroeiend en jong bedrijf zoals Complementair, opererend in een dynamische markt, zijn er iedere dag voldoende uitdagingen om daarvan te leren. Met behulp van jouw stagebegeleider ga je deze uitdagingen aan en probeer je jouw grenzen telkens te verleggen. Al snel wordt duidelijk dat de praktijk weerbarstiger is dan de theorie op school.Lijkt het jou leuk om ervaring op te doen in de markt van relatiegeschenken, kerst- en themapakketten en bedrijfskleding, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Zoek je naar meer informatie voor je docent over ons bedrijf of wil je meer weten over de dingen die je te wachten staan binnen ons bedrijf? Lees dan meer op de website van het SBB of kijk op www.stagemarkt.nl. Ook zijn wij telefonisch en per mail bereikbaar.

Beschikbare stageplaatsen

(Junior) accountmanager

Als (Junior) accountmanager ben je verantwoordelijk voor een aantal klanten van Complementair premiums & gifts. Je denkt mee met deze klanten (‘accounts’) en investeert op allerlei manieren in hen. Hierbij word je ondersteund door een accountteam. Zo geef je aan je klanten advies over hoe zij bijvoorbeeld hun prestaties kunnen verbeteren of kosten kunnen besparen, zonder dat de verkoop van een bepaald product of dienst van Complementair daar direct bij ter sprake komt.

Medewerker marketing en communicatie

Als medewerker marketing & communicatie draag je zorg voor het uitbreiden en in stand houden van de naamsbekendheid van Complementair premiums & gifts en haar diensten, bij gedefinieerde doelgroepen. Hiertoe draag je zorg voor in- en externe communicatie in samenwerking met reclamebureaus en beheer je en bewaakt je de huisstijl.

Commercieel medewerker

Als commercieel medewerker binnendienst heb je een belangrijke functie. Je vormt de schakel tussen je collega’s – op kantoor en in de buitendienst -, leveranciers en de klant. Goed kunnen communiceren is daarbij van groot belang. De nadruk in deze functie ligt op het klantcontact en (commercieel) administratieve taken. Je hebt als commercieel medewerker binnendienst continu contact met klanten. Je bent voor hen het aanspreekpunt via de telefoon, de e-mail en in sommige gevallen ook face-to-face.

Management assistent

Een managementassistent neemt het management van een organisatie werk uit handen. Het is een brede functie, met heel uiteenlopende taken. Van meer administratieve werkzaamheden tot praktische zaken als het klaarzetten van lunches. Managementassistenten fungeren vaak als aanspreekpunt voor vragen en zijn op de hoogte van (soms vertrouwelijke) zaken die worden besproken in het management.

Manager transport en logistiek (periode oktober - december)

Als manager transport en logistiek ben je een duizendpoot mét verstand van zaken. Want je hebt te maken met meerdere mensen en onderdelen van jouw organisatie én de wetten en regels die gelden in de transport- en logistiek.

Heb je interesse in een van bovenstaande stages?

Spreekt een van bovenstaande stages jou aan? Mail dan je CV en motivatiebrief naar ons toe.

Ja ik heb interesse
wij helpen je graag

Wij helpen je graag

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Arsenaal 9, 3905NN Veenendaal
Telefoonnummer: +31 (0)85 0210 876
Wij zijn trots op onze klanten, waaronder:
AFSPRAAK MAKEN