Vragen? Bel ons:

085-0210876

 

 

 

Erkend leerbedrijf

‘Erkend leerbedrijf’ is een titel waar wij trots op zijn. Wij helpen graag jongeren met het verbreden van hun kennis door hen een stageplek aan te bieden binnen ons bedrijf. Dit wordt al jarenlang door hen als zeer leerzaam en plezierig ervaren. Het doet ons dan ook goed om te zien dat deze stagiaires enorme stappen maken binnen hun stageperiode.

Wanneer je bij ons stage komt lopen krijg je één vaste begeleider toegewezen. Deze zal je van het begin tot het einde van de stageperiode niet alleen begeleiden, maar ook coachen waar nodig. Een 1-op-1 begeleiding vinden wij van belang zodat jij je snel op je gemak voelt en durft te praten over de onderwerpen waar je tegen aanloopt. Ook leert jouw begeleider je op deze manier snel en goed kennen zodat hij of zij jouw de begeleiding kan geven die jij nodig hebt.

In een snelgroeiend en jong bedrijf zoals Complementair, opererend in een dynamische markt, zijn er iedere dag voldoende uitdagingen om daarvan te leren. Met behulp van jouw stagebegeleider ga je deze uitdagingen aan en probeer je jouw grenzen telkens te verleggen. Al snel wordt duidelijk dat de praktijk weerbarstiger is dan de theorie op school.

Lijkt het jou leuk om ervaring op te doen in de markt van relatiegeschenken, kerst- en themapakketten en bedrijfskleding, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben het hele jaar door verschillende stageplaatsen beschikbaar voor de opleidingen (junior)accountmanager niveau 4 en medewerker marketing en communicatie niveau 4.

Zoek je naar meer informatie voor je docent over ons bedrijf of wil je meer weten over de dingen die je te wachten staan binnen ons bedrijf? Lees dan meer op www.stagemarkt.nl of stuur een email naar info@complementair.net. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 van ma-vrij op 085-0210876.