Kerst

Van kerstpakketten en kerstmarkten tot aan keuzeconcepten, vol met producten 'met een verhaal', op maat gemaakt voor u.

Ons assortimentDirect een offerte aanvragen

Complementair beschikt over een breed assortiment van eindejaarsgeschenken. Zo leveren wij niet alleen kerstpakketten, maar is het voor ons ook mogelijk om een kerstmarkt te organiseren. Of wat dacht u van een custom made webshop waarin uw werknemers zelf hun eindejaarsgeschenk kunnen uitzoeken? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u in onze showroom.

Kerstpakketten

Het unieke aan de kerstpakketten van Complementair is dat achter bijna ieder product een bijzonder verhaal zit. Bij de producten wordt rekening gehouden met ‘People’ en/of ‘Planet’. Zo zorgen we ervoor dat uw medewerkers een bijzonder kerstpakket krijgen dat net iets onderscheidender is dan een normaal kerstpakket.

Lees meer

Kerstmarkt

Stelt u zich eens voor: in een optimale kerstsfeer, samen met uw collega's onder het genot van wellicht een hapje en een drankje uw kerstpakket zelf samenstellen. Dat is toch een jaarafsluiting waar u als werkgever naar op zoek bent?

Lees meer

Keuzeconcept

Met het online keuzeconcept van Complementair kunnen uw medewerkers en/of relaties via een persoonlijke website kiezen uit trendy cadeaus, spannende belevenissen en de leukste cadeaukaarten.

Lees meer

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij staan voor u klaar. Bel, mail of kom langs in onze showroom om uw uitdagingen met ons te bespreken.

Neem contact op
offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Arsenaal 9, 3905NN Veenendaal
Telefoonnummer: +31 (0)85 0210 876
Wij zijn trots op onze klanten, waaronder:
AFSPRAAK MAKEN