HeadingWilt u graag teruggebeld worden? Vul dan onderstaand formulier in.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kerstpakketten met een verhaal

Het unieke aan de kerstpakketten van Complementair is dat achter bijna ieder product een bijzonder verhaal zit. Bij de producten wordt rekening gehouden met ‘People’ en/of ‘Planet’. Zo zorgen wij ervoor dat uw medewerkers een bijzonder kerstpakket krijgen dat net iets anders is dan een normaal kerstpakket.

Ons assortimentZelf een kerstpakket samenstellen
Kerstpakketten snel uit voorraad leverbaar

Complementair beschikt naast een ruime showroom ook over een standaard assortiment van ruim 200 kerstpakketten. Deze kerstpakketten kunnen tot laat in het seizoen snel uit voorraad geleverd worden.

Zelf kerstpakketten samenstellen mogelijk

Kerst is het moment om als werkgever je waardering te uiten naar je werknemers. Hoe leuk is het dan om hen een zelf samengesteld kerstpakket op maat te geven?

Uitgebreide personalisatie van non-food artikelen

Door het uitgebreide productassortiment van Complementair is het voor ons mogelijk om ook relatiegeschenken te betrekken bij onze kerstpakketten.

Duurzame en unieke kerstpakketten met een verhaal

Niet alleen zetten wij ons in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook zetten wij ons maatschappelijk in doodmiddel van ons duurzame assortiment.

duurzame kerstpakketten

Duurzame kerstpakketten

Bijzondere kerstpakketten met een verhaal, dat is waar wij naar streven. Bij de samenstelling van ieder pakket proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met mens en milieu, waarmee een duurzaam kerstpakket ook echt verwantwoord wordt.

Bekijk ons standaard assortiment

Onze standaard productcategorieën voor eindejaargeschenken

Alle kerstpakketten

Een stralend eindejaarsgeschenk om uw collega’s te bedanken voor hun jaarlijkse inzet? Doe dan alvast inspiratie op in ons standaard assortiment kerstpakketten.

Bekijk al onze pakketten
Italiaanse kerstpakketten

Al jaren zijn Italiaanse kerstpakketten niet meer weg te denken uit ons assortiment. Breng uw medewerkers alvast in zomerse met één van onze Italiaanse pakketten.

Bekijk onze pakketten
Chocolade toppers

Wij merken dat chocolade het altijd goed doet bij iedereen. Ook chocolade is te voorzien van een logo en meerdere periodes van het jaar in te zetten.

Bekijk onze toppers
Drank geschenken

Een drank geschenk is bijna net zo traditioneel als een kerstpakket. Ook kan een drank geschenk erg goed worden ingezet naar uw relaties.

Bekijk onze drank geschenken

Wilt u graag zelf een kerstpakket samenstellen? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom.

Plan een afspraak in
relatiegeschenken
Thermobekers bedrukken met logo.

Onze kerstcollectie relatiegeschenken

In Nederland is het al jarenlang een traditie, een kerstpakket aan het einde van het jaar. Wist u dat er naast het traditionele kerstpakket ook steeds meer relatiegeschenken worden ingezet aan het einde van het jaar? U bestelt bij Complementair al vanaf lage aantallen onbedrukte en bedrukte kerst relatiegeschenken met een snelle levertijd vanaf 2 werkdagen.

Bekijk ons standaard assortiment
Logo Koninklijke Ginkel Groep
Bert Masselink

"Al jarenlang is Complementair voor ons een betrouwbare en prettige leverancier. Wij waarderen het creatieve meedenken en met name het nakomen van de afspraken. Daarnaast prijzen wij de wijze waarop Complementair invulling geeft aan sociaal ondernemen!"

// Koninklijke ginkel groep B.V.
Logo Mascot Online.
Jeroen Schoonderbeek

"Complementair onderscheidt zich door de manier waarop zij hun klanten ondersteunen en het persoonlijk contact. Ze zijn proactief, zij focussen zich op de omgeving van hun klanten en geven hierop een passend (kleding)advies. Sinds kort maken wij gebruik van hun online omgeving en hierdoor kunnen wij een (vervolg)order snel en gemakkelijk plaatsen."

// Mascot online B.V.
wij helpen u graag

Waarmee kunnen wij u helpen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Arsenaal 9, 3905NN Veenendaal
Telefoonnummer: +31 (0)85 0210 876
Wij zijn trots op onze klanten, waaronder:
AFSPRAAK MAKEN