HeadingWilt u graag teruggebeld worden? Vul dan onderstaand formulier in.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Laat zien dat u aan uw relaties denkt! Kerstpakketten Ede

Niet alleen wij, maar ook onze klanten geloven in de kunst van het geven. Met een uniek kerstpakket laat u aan uw relaties, klanten en uw personeel zien dat u hen waardeert. Onze kerstpakketten zijn helemaal naar wens samen te stellen. We kijken naar uw budget, wie u wilt bereiken en nemen andere bijzonderheden mee in onze selectie voor u. Zo komt u goed voor de dag tijdens deze feestelijke dagen. U bent van harte welkom in onze showroom om ons assortiment te bekijken. Bel naar 085 - 0210 876 voor meer informatie.

Direct offerte aanvragenAfspraak maken
Kerstpakketten in Ede

U kunt bij ons het gehele jaar terecht voor het samenstellen van een kerstpakket. Immers is goed voorbereid zijn het halve werk. U kunt in onze online catalogus ons volledig assortiment bekijken. Wilt u toch geadviseerd worden? Kom dan langs in onze showroom.

Wij denken graag met u mee

Inmiddels leveren wij al meer dan 5 jaar kerstpakketten aan bedrijven in Ede. Wij weten wat er speelt en leeft in deze prachtige stad. Daarom kunnen wij u een passend advies geven voor een leuk kerstpakket waarmee u het gesprek van de dag zult zijn.

Leuke producten

U heeft bij ons genoeg keuze. We weten zeker dat we met ruim 30.000 producten ook voor u een leuk pakket kunnen samenstellen. Wilt u een offerte per mail? Of vindt u het fijner om langs te komen in onze showroom. Zegt u het maar!

Bedrijfskleding

Denkt u ook aan uzelf voor kerst? Geef uzelf prachtige bedrijfskleding als kerstcadeau. Uw team komt zo nog beter voor de dag. Zo maakt u 2020 een nóg beter jaar. U kunt bij ons helemaal zelf uw kleding samenstellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis demo aan.

kerstpakketten

Kerstpakketten Ede

In Ede en omgeving leveren wij kerstpakketten aan diverse bedrijven. Van ZZP’ers, tot aan bouwgroepen, zorg, horeca, hotels, detailhandel, gemeentes en overheden. Al onze klanten hebben één ding gemeen, ze snappen allemaal de kunst van het geven. Wij zijn dan ook erg trots dat deze klanten elk jaar weer voor Complementair Relatiegeschenken kiezen. Wordt ook u dit jaar klant?

Direct offerte aanvragen
Wij zijn trots op onze klanten, waaronder:

Een sfeerimpressie van ons bedrijf

Op zoek naar een leuk kerstpakket? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Direct offerte aanvragen
zelf samenstellen
'Fijne kerst' wijn voor in kerstpakketten.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u samen met ons brainstormen voor uw kerstpakketten? Wij laten u in onze showroom graag de mogelijkheden zien. Veenendaal ligt in hartje Nederland, naast plaatsen als Ede, Wageningen, Amerongen en Rhenen. Woont u in Ede? Dan kunt u zelfs op de fiets bij ons langskomen. Wij heten u van harte welkom in onze showroom, gevestigd aan Arsenaal 9,Veenendaal.

Maak een afspraak
offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij sturen u binnen een werkdag een offerte.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Arsenaal 9, 3905NN Veenendaal
Telefoonnummer: +31 (0)85 0210 876
AFSPRAAK MAKEN