HeadingWilt u graag teruggebeld worden? Vul dan onderstaand formulier in.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kerstpakketten inpakken in Veenendaal?

Ben je opzoek naar een bijbaan kerstpakketten inpakken in Veenendaal? Of ben je opzoek naar een andere logistieke uitdaging voor het laatste kwartaal van het jaar? Complementair heeft inmiddels alweer 5 jaar ervaring met kerstpakketten inpakken in Veenendaal. Samen met andere leuke en jonge mensen hopen wij dit jaar weer veel kerstpakketten in te pakken. Kunnen we op je rekenen?

Ja, ik meld me graag aanMeer informatie ontvangen
Ouder dan 16 jaar?

Ben je 16 jaar of ouder? Dan is kerstpakketten inpakken in Veenendaal misschien echt iets voor jou.

Marktconform salaris

Wij bieden je een marktconform salaris afhankelijk van de functie die je bekleed. Wij zijn namelijk ook opzoek naar een logistiek manager.

Enthousiast team

Naast een marktconform salaris bieden wij je een prettige werkomgeving en bovenal een enthousiast en leuk team! Uiteraard kan de jaarafsluiting ook niet ontbreken.

Werktijden

Doorgaans werken wij van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 in de periode van oktober tot en met eind december. Het kan echter voorkomen dat er ook op zaterdag of 's avonds gewerkt wordt.

over complementair

Over Complementair

Complementair is in 2013 overgenomen door Marriëtte van Wagensveld, de belangrijkste aanleiding voor de overname was de handicap van haar dochter Sharon. Wat als Sharon van school is, dacht Marriëtte. Komt zij dan te werken bij een sociale werkvoorziening? Zo’n kwetsbaar meisje?

Lees meer
ons team
Complementair in de media.

Enthousiast team

Indien je besluit kerstpakketten in te pakken in Veenendaal bij Complementair, dan kom je te werken in een veilige omgeving met een enthousiast team. Aan het einde van een periode hard werken krijgt iedereen uiteraard zijn of haar verdiende kerstpakket tijdens de feestelijke jaarafsluiting. Meer weten over de werksfeer? Bekijk dan de uitzending van RTV Utrecht.

Lees meer

Interesse in een bijbaan kerstpakketten inpakken?

Heb je interesse in het inpakken van kerstpakketten in de periode van oktober tot en met kerst? Meld je dan aan.

Aanmelden
wij helpen u graag

Wij helpen u graag

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Arsenaal 9, 3905NN Veenendaal
Telefoonnummer: +31 (0)85 0210 876
Wij zijn trots op onze klanten, waaronder:
AFSPRAAK MAKEN