HeadingWilt u graag teruggebeld worden? Vul dan onderstaand formulier in.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kerstpakketten Veenendaal? Complementair Relatiegeschenken

Is uw bedrijf actief in Veenendaal of bent u gevestigd met uw bedrijf in Veenendaal? En bent u ook dit jaar weer op zoek naar leuke ideeën voor een prachtig kerstpakket? Dan heeft Complementair Relatiegeschenken dé oplossing voor u. Wij stellen met u samen het ideale kerstpakket samen. Uiteraard afgestemd op uw budget en wensen. Voor wie is het kerstpakket? Uw personeel of uw relaties en klanten? Iedereen verdient een attent cadeautje tijdens de kerst. Zullen we een afspraak maken bij u op kantoor? Bel naar 085- 0210 876 voor meer informatie.

Direct offerte aanvragenAfspraak maken
Kerstpakketten Veenendaal

Onze online catalogus staat voor u klaar. Zo kunt u vanuit huis, kantoor of welke locatie dan ook ons uitgebreide assortiment bekijken. Misschien vindt u het makkelijk om langs te komen? U komt al aan bij onze showroom in slechts vijf minuten rijden. Tot dan!

Team van specialisten

Wij leveren naast Veenendaal door het gehele landkerstpakketten. Maar liefst 10.000 pakketten per jaar. Wij kunnen onszelf meteen gerust hart dé specialist noemen op het gebied van kerstpakketten. Voor elk bedrijf en elk type klant hebben wij een leuk pakket.

Ruim assortiment

Schrik niet! U kunt bij ons uit ruim 30.000 producten kiezen. Samen met onze hulp heeft u in minder dan een half uur een keuze gemaakt. Door de ruime keuze weet u zeker dat uw pakket anders is dan die van alle andere bedrijven in Veenendaal.

Bedrijfskleding

Denkt u ook aan uzelf voor kerst? Geef uzelf prachtige bedrijfskleding als kerstcadeau. Uw team komt zo nog beter voor de dag. Zo maakt u 2020 een nóg beter jaar. U kunt bij ons helemaal zelf uw kleding samenstellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis demo aan.

kerstpakketten

Een kerstpakket voor uw personeel en relaties in Veenendaal

Veenendaal is een grote stad met meer dan 60.000 inwoners. Nog belangrijker is dat deze 60.000 inwoners dankzij de grote bedrijvigheid allemaal in verbinding met elkaar staan. Dan wilt u toch het gesprek van de dag zijn? Met een kerstpakket van Complementair Relatiegeschenken komt u goed voorde dag. Wij helpen zowel kleine als grote bedrijven door het gehele land. Van ZZP’ers, tot aan bouwgroepen, zorg, horeca, hotels, detailhandel, gemeentes en overheden. Al onze klanten hebben één ding gemeen, ze snappen allemaal de kunst van het geven.

Direct offerte aanvragen
Wij zijn trots op onze klanten, waaronder:

Een sfeerimpressie van ons bedrijf

Op zoek naar een leuk kerstpakket? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Direct offerte aanvragen
zelf samenstellen
'Fijne kerst' wijn voor in kerstpakketten.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u samen met ons brainstormen voor uw kerstpakketten? Wij laten u in onze showroom graag de mogelijkheden zien. Veenendaal ligt in hartje Nederland, naast plaatsen als Ede, Wageningen, Amerongen en Rhenen. Woont u in Veenendaal? Dan kunt u zelfs op de fiets bij ons langskomen. Wij heten u van harte welkom in onze showroom, gevestigd aan Arsenaal 9, Veenendaal.

Maak een afspraak
offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij sturen u binnen een werkdag een offerte.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Arsenaal 9, 3905NN Veenendaal
Telefoonnummer: +31 (0)85 0210 876
AFSPRAAK MAKEN