HeadingWilt u graag teruggebeld worden? Vul dan onderstaand formulier in.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Super simpel online uw bedrijfskleding bestellen

Wij willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom hebben wij een Kleding Management Systeem (KMS) ontwikkeld, speciaal voor het eenvoudig bestellen van al uw bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Goed om te weten: het KMS is een gratis service voor u.

Gratis demo aanvragenWat zijn de voordelen?
Ultiem bestelgemak

Met ons Kleding Management Systeem  wordt het bestellen van bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen teruggebracht tot enkele muisklikken.

Inzicht in de ordergeschiedenis

Iedere gebruiker heeft inzicht in zijn of haar bestelhistorie van bedrijfskleding en werkschoenen tot aan persoonlijke beschermingsmiddelen. De beheerder heeft inzicht in de complete bestelhistorie met onder andere de te bestede budgetten.

100% grip op uitgaven

Voor Naast het inzicht in de ordergeschiedenis kent het KMS ook heldere managementrapportages en een overzichtelijke administratie. Op een een eenvoudige wijze zijn deze overzichten op te vragen. Zo heeft u altijd grip op uw uitgaven.

Geen administratieve rompslomp meer

In het Kleding Management Systeem worden alle benodigde gegevens van uw medewerkers eenmalig geregistreerd. Denk aan de maten, persoonsgegevens, personaliseren en het juiste kledingpakket.

het kms inrichten

Het Kleding Management Systeem inrichten

Zodra u klant wordt van ons bent geworden zullen wij voor u een persoonlijke omgeving in ons KMS inrichten. Aan de hand van kledingkeuzes die u met een van onze accountmanagers heeft gemaakt, worden al uw gekozen artikelen in de gewenste productopties aan uw werknemers gekoppeld en in het systeem gezet.

Download onze infographic
medewerkers laten bestellen
Menu in Kleding Management Systeem.

Uw medewerkers of één hoofdinkoper laten bestellen

In het KMS heeft iedere gebruiker een eigen omgeving. Door limieten, rechten en rollen aan gebruikers toe te kennen heeft iedereen toegang tot andere opties. Daarnaast kunt u ook voor één hoofdinkoper kiezen. Deze hoeft dan niet meer bestellingen vanuit een Excel-bestand over te typen, maar de bestellingen worden rechtstreeks vanuit het systeem gedaan. Ook kan er een goedkeuring voor iedere bestelling, welke is gedaan door een medewerker, worden ingesteld.

Gratis demo aanvragen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij staan voor u klaar. Bel, mail of kom langs in onze showroom om uw uitdagingen met ons te bespreken.

Maak een afspraak
gratis demo aanvragen

Gratis demo aanvragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Arsenaal 9, 3905NN Veenendaal
Telefoonnummer: +31 (0)85 0210 876
Wij zijn trots op onze klanten, waaronder:
AFSPRAAK MAKEN