HeadingWilt u graag teruggebeld worden? Vul dan onderstaand formulier in.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ons MVO-beleid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is geen trend, het is een missie. Het is een missie waar wij ons als Complementair dagelijks voor inzetten.

Over onsDownload de Code of Conduct

Wij zijn ervan overtuigd dat wij niet alleen aan de verwachtingen van onze klanten moeten voldoen, maar dat we deze verwachtingen moeten overstijgen. Daarom hebben wij richtlijnen geadopteerd die de veiligheid, kwaliteiten integriteit van onze producten en bedrijfsprocessen waarborgen en hebben we ons gecommitteerd de rechten van individuen en milieu te respecteren. Wij hebben ons ten doel gesteld alle (lokale) wet- en regelgeving na te leven en uitsluitend zaken te doen op een ethisch verantwoorde en professionele manier.

Code of conduct
01
Wet & regelgeving

Wij verplichten ons te voldoen aan alle (lokale en nationale) wet- en regelgeving die van toepassing is op onze industrie, metname ten aanzien van productveiligheid en milieu. Wij zullen voldoen aan alle vrijwillige normen die onze industrie hanteertvoor producten en bedrijfsprocessen.

02
Geen kinderarbeid

Wij tolereren geen kinderarbeid. Wij zullen voldoen aan alle bepalingen die gesteld zijn op het gebied van minimale leeftijd.

03
Geen dwangarbeid

Wij tolereren geen enkele vorm van dwangarbeid, welke gepaard gaat met fysiek en/of mentaal misbruik of enige anderevorm van fysieke en/of mentale straffen.

04
Werkplaats omstandigheden

Wij zullen zorgdragen voor een veilige en gezonde werkomgeving. Wij zullen ons houden aan alle gestelde (lokale) wet- enregelgeving op het gebied van gezondheid en veiligheid op de werkvloer.

05
Vrijheid van vereniging

We erkennen en respecteren de vrijheid van onze werknemers om zich te verenigen en aan te sluiten bij een vakbond. Indienwerknemers worden vertegenwoordigd door een, voor lokale wetgeving, erkende organisatie respecteren wij hun vrijheidcollectief te onderhandelen.

06
Geen exploitatie, discriminatie en/of intimidatie

Onder geen beding tolereren wij de exploitatie van (kwetsbare) individuen of groepen, enige vorm van discriminatie en/of intimidatie.

07
Werkuren

Wij streven ernaar te voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving op het gebied van salariëring, werkuren, aannamebeleid,secundaire arbeidsvoorwaarden en overwerk.

08
Algemeen

Bij afwezigheid van een eenduidige lokale wet- en regelgeving met betrekking tot productveiligheid, milieu of arbeids- enwerkomstandigheden, dient er gehandeld te worden naar de geest van deze bepalingen.

09
Onderaannemers en toeleveranciers

De Code of Conduct maakt integraal onderdeel uit van onze dagelijkse bedrijfsprocessen en wij zullen al het noodzakelijkeinrichten om deze beleidsdoelstellingen te behalen. Wij zullen enkel zaken doen met partners die gelijkgestemd zijn en onskeurmerk voor ethisch, professioneel en verantwoord zaken doen respecteren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij staan voor u klaar. Bel, mail of kom langs in onze showroom om uw uitdagingen met ons te bespreken.

Neem contact op
wij helpen u graag

Wij helpen u graag

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Arsenaal 9, 3905NN Veenendaal
Telefoonnummer: +31 (0)85 0210 876
Wij zijn trots op onze klanten, waaronder:
AFSPRAAK MAKEN