Vragen? Bel ons:

085-0210876

 

 

 

Over ons

In 2008 is Complementair onder leiding van de vorige eigenaar gestart met het verkopen van promotionele artikelen en relatiegeschenken, waaronder Kerstpakketten. In januari 2013 wordt het bedrijf overgenomen door Marriette van Wagensveld met als belangrijkste reden haar gehandicapte dochter in de nabije toekomst een volwaardige werkomgeving te bieden. Maar ook om andere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans te geven zich op één of andere wijze aan Complementair te binden. Vanaf het moment van overname worden de activiteiten uitgebreid tot de drie pijlers waar het nu op rust, namelijk de verkoop van:


- Seizoen geschenken, waaronder Paas- , Sinterklaas- en Kerstgeschenken;
- Gadgets
- Promo- en bedrijfskleding

Ook is er vanaf het eerste moment aandacht voor de medemens. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en degenen die door omstandigheden (tijdelijk) minder bedeeld zijn, hebben en krijgen de aandacht van Complementair. Door al haar activiteiten wordt zij in het najaar van 2014 genomineerd voor de titel Beste jonge onderneming tijdens het Business Event Veenendaal. In januari 2015 volgt de toekenning van de MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)-prijs Veenendaal 2015. Dat laatste is een initiatief van de gemeente Veenendaal, de Bedrijvenkring Veenendaal en Ondernemend Veenendaal.

De kunst van het geven

U waardeert uw medewerkers en relaties. Wat is er dan leuker om dit te laten merken door hen iets te geven. “De kunst van het geven” is waarin wij gespecialiseerd zijn. Bij ons staat exclusiviteit en kwaliteit dan ook op nummer één. Dat geldt voor alle drie de pijlers waarop ons bedrijf rust, namelijk de gadgets, de promo- en bedrijfskleding en de seizoensgeschenken, waaronder de Sinterklaas- en Kerstgeschenken. Alle producten zijn te voorzien van uw eigen logo, waarmee het direct uniek wordt. Onze exclusiviteit houdt ook in dat wij nieuwe trends blijven volgen, dit door onder andere vakbeurzen in binnen- en buitenland te bezoeken en dat wij blijven vernieuwen. Daarbij denken wij graag met u mee met het doel u maximaal te kunnen adviseren en daardoor maatwerk te leveren.

Complementair premiums & gifts

Complementair premiums & gifts
Arsenaal 9
3905NN Veenendaal
Nederland

Telefoonnummer: 085-0210876
Website: https://www.complementair.net
E-Mail: infonospamplease@nospampleasecomplementair.net

KvK nummer: 11046629

BTW nummer: NL168785912B03

Bank informatie

Rekeninghouder: Complementair premiums & gifts
Bank naam: Rabobank
SWIFT: RABONL2U
IBAN: NL46 RABO 0305 1170 92

U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: 085-0210876 of stuur ons een email naar infonospamplease@nospampleasecomplementair.net. Ook kunt u via ons contact formulier helemaal rechtsonderaan de website een bericht toezenden.