HeadingWilt u graag teruggebeld worden? Vul dan onderstaand formulier in.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
BEL: +31 (0)85 0210 876

Een krachtige boodschap

Complementair denkt met u mee als het gaat om promoten, bedanken en kennismaken. Van koffiemokken tot pennen, van flesjes water tot paraplu’s.

WebshopOnze online catalogus
Events

Binnenkort een beurs, open dag of ander event? Hoe genereer je aandacht of laat je een blijvende indruk achter?

Kerst

Medewerkers, klanten of relaties waarderen? Met een passend kerstpakket, een origineel eindejaarsgeschenk of een flexibel keuzekado. Laat je inspireren.

De dag van...

Medewerkers, vrijwilligers of relaties in het zonnetje zetten tijdens de dag van... Het kan. Een attentie of verrassingsgeschenk? We bruisen van de ideeën voor jouw dag van...

Campagnes

Salesactie of marketingcampagne op het programma? Wij geloven in het effect van een passende premium of gave give-away. Ludiek, serieus, prikkelend of scherp geprijsd.

relatiegeschenken

Relatiegeschenken met een verhaal

Het unieke aan de relatiegeschenken van Complementair is dat achter bijna ieder product een bijzonder verhaal zit. Denk hierbij aan producten als Join the Pipe, Correctbook en vele anderen.

Ga naar onze webshop

Blader door onze bestseller groepen

Pennen bedrukken

Niets is zo opvallend als een logo op een pen. De pen staat dan altijd nog op nr. 1. Een goede reden om te kiezen voor pennen bedrukken of een pen bedrukken.

Bekijk onze pennen
Tassen bedrukken

Wil u uw naamsbekendheid vergroten? Dan is tassen bedrukken een slimme zet. Het is namelijk een van de meest ingezette promotieartikelen.

Bekijk onze tassen
Powerbanks bedrukken

Wil je de band met jouw bestaande relaties versterken of juist nieuwe klanten verrassen? Kies voor een powerbank relatiegeschenk.

Bekijk onze powerbanks
Mokken bedrukken

Wil je mokken bedrukken met jouw logo? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan mokken met opdruk, zodat je er altijd een vindt die bij jouw budget en smaak past.

Bekijk onze mokken
Snoep bedrukken

Wil je op een smaakvolle manier reclame maken? Laat snoep bedrukken met jouw logo. Van pepermunt tot chocolade en van appels tot druivensuiker.

Bekijk ons snoep
Handdoeken bedrukken

Wil je jouw (zakelijke) relaties verrassen met een origineel cadeau? Dan is een bedrukte handdoek of een handdoek met borduring wellicht een mooi geschenk.

Bekijk onze handdoeken
Bidons bedrukken

Wil je bidons bedrukken met jouw logo? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan bidons, zodat je er altijd een vindt die bij jouw budget en smaak past.

Bekijk onze bidons
Gadgets bedrukken

Gadgets bedrukken: het kan al vanaf 100 stuks. Wij hebben een breed en duurzaam assortiment, zodat u altijd iets vindt wat bij uw bedrijf past.

Bekijk onze gadgets

Wilt u als organisatie uw inkoopbeleid van promotionele producten verder automatiseren om administratief werk in omvang terug te dringen en uw huisstijl te bewaren?

Alles over de Complementair Brandportal >
Druktechnieken

Druktechnieken

Een relatiegeschenk met uw logo wordt beter onthouden door uw relaties. Wij vragen u altijd uw logo als een gevectoriseerd bestand aan te leveren, maar hoe gaat dit drukken eigenlijk verder in zijn werk?

Lees meer

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij staan voor u klaar. Bel, mail of kom langs in onze showroom om uw uitdagingen met ons te bespreken.

Neem contact op
wij helpen u graag

Wij helpen u graag

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Arsenaal 9, 3905NN Veenendaal
Telefoonnummer: +31 (0)85 0210 876
Wij zijn trots op onze klanten, waaronder: