Groots in reclameprojecten

Samen met onze partner maken wij banners, displays, doeken en tal van andere producten én zorgen ervoor dat ze maximaal tot hun recht komen. Ophangen, opplakken, neerzetten, verspreiden of opslaan: wij doen het allemaal.

Onze reclameproductenDirect een offerte aanvragen
Same day delivery

Binnenkort een beurs, open dag of ander event? Heeft u haast? Geen probleem, wij rennen met je mee en zetten waar mogelijk een same day delivery in.

Van inmeten tot uitvoeren

Hoge kwaliteit in combinatie met scherpe tarieven en flexibiliteit maken dat wij de juiste partner zijn voor één los product maar ook grote projecten.

Montage bij u op locatie

Samen met onze partner monteren en assembleren wij al onze producten door heel Nederland. Of het nu gaat om ophangen, opplakken of neerzetten: je kan het totaalproject aan ons overlaten.

Voorraad op afroep leveren

Onze 10.000 m2 opslagcapaciteit bij onze partner in combinatie met fulfilment en transport maken het mogelijk om voorraad te houden en op afroep te leveren.

u kunt bij ons terecht

Van producten tot projecten

Het wrappen van een kantoorpand? Een kantoorruimte pimpen? Of alleen een roll-up banner? Wij kunnen het allemaal. Samen met onze partner zijn wij in staat je perfect te adviseren. Daarom zijn we jouw ideale match als het gaat om totaaloplossingen.

Plan een afspraak in
onze producten

Onze reclameproducten

Roll-up banners

Eén van de bekendste producten in reclameland. Met 3 verschillende uitvoeringen in 5 verschillende formaten en ruim 500 stuks per week is onze partner echte specialist te noemen.

Bekijk ons assortiment

Canvasdoeken

Al jaren een populair product voor thuis of op kantoor. Wij staan voor kwaliteit en gebruiken echt spieframes. Indien nodig met slechts 24 uur levertijd.

Stickers

Of je ze nodig hebt voor op een raam, op een muur of op de vloer: Onze partner heeft voor iedere toepassing het juiste stickervinyl. Uiteraard in elk gewenst formaat te bestellen.

Spandoeken

Tot wel 5 meter breed produceren wij spandoeken voor aan gevels, tegen hekwerken of vrijstaand in een weiland. Zowel met UV-print als Solvent-print.

Vlaggen & Beachflags

Een eeuwenoud product maar nog steeds bijzonder effectief. Als specialist in vlaggen kan je bij ons vertrouwen op briljante kleuren en lange levensduur.

EasyTube

Nieuw in ons assortiment zijn de EasyTube presentatie systemen. Deze systemen zijn uiterst geschikt om uw beurs, winkel of kantoorruimte aan te kleden.

Decoframes

Decodoeken aan de wand of als vrijstaand frame. Decodoeken kunnen worden gebruikt om een ruimte te voorzien van sfeerbeelden, een actie te promoten, of als perswand op een evenement.

Plaatmaterialen

Forex, Dibond, Trespa en nog veel meer! Plaatmaterialen worden veel gebruikt voor reclamepanelen, gevelborden, wandbeplating of voor beurs- en standmateriaal. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Displays

Of het nu gaat om kliklijsten voor posters, stoepborden of kartonnen POS displays en lifesizers. Onze partner heeft een uitgebreid assortiment displays.

Walltex

Walltex of ook wel Airtex genoemd, is behang van hoogwaardig materiaal wat eenvoudig en nadloos aan te brengen is. Het is uitermate geschikt voor beurzen, decors en wanden.

Autoreclame

Beter opvallen terwijl je onderweg bent? Dat kan met autobelettering. Of het nu gaat om één enkele auto of een geheel wagenpark, een betere manier om in het verkeer op te vallen is er niet.

En veel meer...

Benieuwd naar ons complete assortiment? Of naar onze prijzen voor jouw project of product? Vraag een passende offerte aan.

print
Drukmachine signing grootformaat.

Print

Met goed gekwalificeerde specialisten en printers, maken we jouw middelen makkelijk, en snel. We zijn niet voor niets een producent van digitaal geprinte grootformaat producten. En alles wordt in eigen huis geregeld. Meer weten over onze verschillende druktechnieken?

Onze druktechnieken

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij staan voor u klaar. Bel, mail of kom langs in onze showroom om uw uitdagingen met ons te bespreken.

Neem contact op
wij helpen u graag

Vraag direct een offerte aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Arsenaal 9, 3905NN Veenendaal
Telefoonnummer: +31 (0)85 0210 876
Wij zijn trots op onze klanten, waaronder:
AFSPRAAK MAKEN